Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ από Καρυστιανού–Ασλανίδη: «ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ στην πολιτική, θα φέρουμε την κάθαρση ως πολίτες...»


Σκληρή δήλωση κατά όσων ισχυρίζονται ότι θα κατέλθουν στον πολιτικό στίβο για να κάνουν «καριέρα» πραγματοποίησαν οι γονείς θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού και Παύλος Ασλανίδης. Όπως... 

 
τονίζουν στην από κοινού δήλωσή τους, «επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά. Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια».

«Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες»


Ακολούθως οι κ.κ. Καρυστιανού και Ασλανίδης υπογραμμίζουν πως «η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας», δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα», καθώς, όπως λένε, «μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας».


Ολόκληρη η δήλωση των Μαρία Καρυστιανού και Παύλου Ασλανίδη:


«Επειδή βλέπουμε και μας καταλογίζονται πολλά…
Δεν ανεχόμαστε καμία πολιτική εκμετάλλευση πια.
Επίσης, η θέση «να κατέβουμε στην πολιτική για να βοηθήσουμε την υπόθεση μας», δε μας εκφράζει καθόλου. Απεναντίας το θεωρούμε φθηνή δικαιολογία για καριέρα…
Μια τέτοια θέση δε δικαιώνει τον αγώνα μας. Ειδικά τώρα, που το απόστημα της διαφθοράς γίνεται για μας αντιληπτό στο βάθος του, μας τοποθετεί απέναντι και μας τροφοδοτεί με πείσμα για τον αγώνα μας.

Θα φέρουμε την κάθαρση, όπως ξεκινήσαμε, ως πολίτες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους.

Οι φωνές 1.350.000 πολιτών ήχησαν πολύ δυνατά στις Βρυξέλλες.

Όταν τόσοι άνθρωποι απευθύνονται σε Δημοκρατικούς Θεσμούς, ακούγονται. Η εξυγίανση έχει ήδη αρχίσει…».