Τρίτη 16 Απριλίου 2024

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ευρωβουλευτής με το κόμμα Λοβέρδου ο Αναγνωστάκης


Το τέλος της συνεργασίας του με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open TV ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος – σχολιαστής...  

 
Μανώλης Αναγνωστάκης, καθώς αναμένεται να κατέλθει υποψήφιος ευρωβουλευτής στις κάλπες του Ιουνίου. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω της εκπομπής, του έγινε πρόταση από τον πρόεδρο του κόμματος «Δημοκράτες», Ανδρέα Λοβέρδου, την οποία και αποδέχθηκε. «Με τον Ανδρέα είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά μας χρόνια και είμαστε πάρα πολύ κοντά στις πολιτικές απόψεις. Έτσι αποδέχθηκα την πρόταση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αναγνωστάκης είναι το 42ο πρόσωπο που συμπληρώνει και ολοκληρώνει το ευρωψηφοδέλτιο των «Δημοκρατών», οπότε αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του στην πρωινή ζώνη ώστε να ριχτεί στη μάχη του σταυρού. «Είναι η τελευταία φορά που θα είμαι στην εκπομπή. Θέλω να ευχαριστήσω τον (σ.σ. διευθυντή του σταθμού) Χρήστο Παναγιωτόπουλο που με είχε καλέσει και αποφασίσαμε να συμμετέχω σε αυτή την εκπομπή. Υπήρξε μια πρόταση να είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής από τον Ανδρέα Λοβέρδο και τους Δημοκράτες. Με τον Ανδρέα Λοβέρδο είμαστε φίλοι από τα πανεπιστημιακά χρόνια και είμαστε πολύ κοντά στις πολιτικές απόψεις. Αποδέχτηκα αυτή την πρόταση και ευχαριστώ τον Ανδρέα Λοβέρδο. Σας ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που με κάθε τρόπο με βοήθησαν σε αυτή μας τη συνεργασία».
Από την πλευρά τους οι παρουσιαστές της εκπομπής Παναγιώτης Στάθης και Γιάννης Κολοκυθάς του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» και τον ευχαρίστησαν για τη συνδρομή στην εκπομπή ,δηλώνοντας ότι «ήταν χαρά και τιμή η συνεργασία τους» και του έδωσαν ραντεβού πλέον «στα πάνελ».

Ποιος είναι ο Μανώλης Αναγνωστάκης

Γεννήθηκε στο Κερατσίνι. O πατέρας του ήρθε από το Βάμο Αποκόρωνου Χανίων στην Αθήνα. Η μητέρα του γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκε σε μικρή ηλικία, πρόσφυγας στον Πειραιά. Μεγάλωσε στις γειτονιές του Πειραιά και σπούδασε Νομικά στο ΑΠΘ.
Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και σύντομα έγινε σημαντικό στέλεχος της Rizzoli στο Μιλάνο συμμετέχοντας στο International Department των περιοδικών.

Το 2004 μπήκε στην ομάδα του Mega Channel, και το 2006 συμπαρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο. Ανέλαβε τις εκδόσεις μεγάλου ταξιδιωτικού περιοδικού στο Διαδίκτυο και από το φθινόπωρο του 2023 μέχρι σήμερα, συμμετείχε στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Open TV ως σχολιαστής.