Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Δεν αυτοκτόνησε, δεχόταν μπούλινγκ στο σχολείο, λέει η αδερφή της 17χρονης που σκοτώθηκε


Θρήνος στην... 


 

Κρήτη με την 17χρονη μαθήτρια που έπεσε από γέφυρα ύψους 50 μέτρων και σκοτώθηκε.

Οι γονείς της και η αδερφή της αποκλείουν την αυτοκτονία, ενώ η αδερφή της κάνει λόγω και για μπούλινγκ.

Η αδερφή της μιλώντας στο Creta TV, είπε ότι τίποτα στη συμπεριφορά της αδελφής της δεν συνέτεινε σε αυτοκτονία, ενώ οι φήμες ότι έπεσε προσπαθώντας να βγάλει φωτογραφία δεν ισχύουν.

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη, ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Εντάξει, κάποιες φορές την άγχωναν οι Πανελλήνιες για να γράψει έναν καλό μέσο όρο στο σχολείο, αλλά δεν την ένοιαζε τόσο, γιατί ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό. Ήξερε ότι θα φύγει, την είχαν δει και το πρωί και ήταν στη στάση του λεωφορείου. Και επειδή αύριο είναι η τελευταία μέρα που γράφουν εξετάσεις ήταν εντάξει, Ήθελε να πάει να κάνει τα μπάνια της, ήταν πολύ χαρούμενο παιδί».

Επιπλέον η αδερφή της μιλώντας στο star έκανε λόγο για μπούλινγκ. Χαρακτηριστικά είπε: «Είχε θέματα στο σχολείο, με καθηγητές, είχαν πάει εκδρομή στην Τσεχία και την είχαν αφήσει μόνη της. Δεχόταν μπούλινγκ και εγώ δεχόμουν σε αυτό το σχολείο. Και φοβάμαι ότι και κάποιος μπορούσε να τη χτυπήσει ή κάτι να της κάνει με αποτέλεσμα να την σκοτώσει και να την ρίξει στο γεφύρι. Είχε μαζέψει και την βαλίτσας της και έλεγε ευτυχώς έχουμε ακόμα μια - δύο μερούλες. Είναι πολύ χαρούμενο παιδί, δεν πιστεύω ότι θα αυτοκτονούσε.»

Οι γονείς της μιλώντας στην ίδια εκπομπή αναφέρονται σε κάποιον εκπαιδευτικό στο σχολείο.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη κοπέλα ήταν μαθήτρια της Γ Λυκείου και ετοιμαζόταν να δώσε Πανελλήνιες.

Έμενε στην ευρύτερη περιοχή με την οικογένειά της και ήταν το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας.

Μάλιστα η μαθήτρια σε λίγες ημέρες θα είχε και γενέθλια.

Πηγή: ieidiseis.gr