Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Συνελήφθη ο Πακιστανός δράστης της δολοφονίας του ομοεθνούς του: «Με καταπίεζε και μου ζητούσε να κάνω όλες τις δουλειές»


Στο σταθμό των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, συνελήφθη (08/06) ο 26χρονος Πακιστανός δράστης της δολοφονίας...  

 
του 40χρονου ομοεθνούς του, στο Διόνυσο που αποκαλύφθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (05/06), ενώ είχε εκδώσει εισιτήριο και επρόκειτο να επιβιβαστεί σε λεωφορείο, με προορισμό την Σόφια της Βουλγαρίας. 
 
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης του εγκλήματος, συγκάτοικος και συγγενής του θύματος, υποστήριξε στην απολογία του, ότι «με καταπίεζε, μου απαγόρευε να καπνίζω μέσα στο σπίτι και μου ζητούσε να κάνω όλες τις δουλειές». Σε βάρος του 26χρονου Πακιστανού, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας στην Σταμάτα Αττικής, είχε εκδοθεί ένταλμα, για ανθρωποκτονία με δόλο. 
 
Τον 40χρονο Πακιστάν εντόπισε νεκρό ο εργοδότης του, ο οποίος τον αναζητούσε. Κατά την αυτοψία στο χώρο, το σώμα του ήταν ξαπλωμένο σε ύπτια στάση σε κρεβάτι, σκεπασμένο με κουβέρτα, γυμνό από τη μέση και πάνω.
 
 Κατά τη νεκροτομή, ο θάνατος του 40χρονου Πακιστανού αποδόθηκε σε εξωτερικό τραύμα στο θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο ενώ εντοπίσθηκαν κακώσεις στο θώρακα και στην κοιλιά. Ο 26χρονος Πακιστανός, παραπέμφθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.