Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Πρόκειται για ένα κάταγμα της Ωλένης (οστό του χεριού ) που είχε ο γιος μου κι αντιμετωπίστηκε χειρουργικά στην Ορθοπεδική κλινική του Γ Ν ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ! Θέλω να ευχαριστήσω θερμά κι ολόψυχα πρώτα απ όλους τον δευθυντή...  

 
της κλινικής κ. Μπινιάρη Γιώργο και όλη την ομάδα του! Επίσης όλο το προσωπικό της ορθοπεδικής ,ξεκινώντας από την προϊσταμένη, την υπεύθυνη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη αντιμετώπιση και συμπεριφορά του προς τον ασθενή γιο μου κι έπειτα σε μένα! Δεν πρέπει να παραλείψω να ευχαριστήσω το βοηθητικό προσωπικό της κλινικής, καθαρίστριες, βοηθούς θαλάμων, ταυματιοφορεις, τραπεζοκόμους! Ελπίζω να μην ξεχνώ κάποιον! Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον Ορθοπεδικό Κ Παγωνιδη Δημήτρη ο οποίος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, και στέλνοντας τις ακτινογραφίες μέσω τηλεφώνου, φωτό με προέτρεψε να απευθυνθώ στους συναδέλφους του στο νοσοκομείο! Ευχαριστω την υπεύθυνη τομεαρχισα του ορθοπεδικου τμήματος κ Κακαμουκα Δήμητρα με την οποία συνεργαστήκαμε στο παρελθόν κι εκτιμώ βαθύτατα!
 
 Το ενδιαφέρον όλων συναδέλφων γνωστών, και μη αν μη τι άλλο με συγκίνησε! Ολα πήγαν καλά με άριστη μετεχγειρητικη πορεία, οδηγίες, ενημέρωση κι επανεξέταση σε καθορισμένη ημερομηνία! Εύχομαι σε όλους σας υγεία, να σας προστατευει ο θεός και να προσφέρετε έτσι απλόχερα τις υπηρεσίες σας στον ευαίσθητο τομέα της υγείας που υπηρετούμε! Το ίδιο κάνω κι εγώ στο κέντρο υγείας ΑΙΓΙΝΙΟΥ! 
Με εκτίμηση σε όλους σας το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω!!!
Ευχαριστώ όλους για όλα!

Θεοδώρα Παλακίδου