Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Αξιότιμε κ. Διοικητά του Νοσοκομείου Κατερίνης,

Ζώντας στον σημερινό κόσμο ό οποίος έχω την αίσθηση ότι αναζητάει μόνο τα στραβά, τα ανάποδα και τα κακώς κείμενα (που όντως υπάρχουν) για να τα αναδείξει και να τα διαλαλήσει!!! και ενθυμούμενος... 

 
τον λόγο του Αγίου Παισίου ο οποίος τόνιζε το να είμαστε σαν τις μέλισσες και όχι σαν τις μύγες, δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες της οικογένειας μας πρώτα στον ιατρό Παλάσκα Νικόλαο ο οποίος καλοδέχτηκε τον πατέρα μου Σεραφείμ Κορομπίλη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, στην συνέχεια τον προϊστάμενο του Επιμελητή Α' ιατρό Δημητριάδη Γεώργιο ο οποίος μας εξήγησε επαρκώς και με ευγένεια την κατάσταση του και τι πρέπει να γίνει με την εισαγωγή του στην μονάδα στεφανιαίας παρακολούθησης και φυσικά το νοσηλευτικό προσωπικό.

Νοιώσαμε και είδαμε το ανθρώπινο ενδιαφέρον, την ευγένεια και τον επαγγελματισμό όλων των εμπλεκομένων και φυσικά όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθούν εάν ο καθ’ ύλην Διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής κ. Γ. Σπυρομήτρου δεν έδινε τις κατάλληλες οδηγίες – κατευθύνσεις.

Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στο υψηλό σας λειτούργημα με το οποίο όχι μόνο σώζετε ζωές αλλά «αγγίζετε» τις ψυχές των.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Κορομπίλης