Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Προφυλακιστέος ο serial killer ζώων: «Πιστεύει πως όλα έχουν γίνει στο όνειρό του»


Έως ότου βγει η απόφαση για την μεταφορά του στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών 
 
Ο 31χρονος που δολοφονούσε αδέσποτα ζώα... 

 
στον Βόλο βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή ώστε να απολογηθεί για τα κακουργήματα με τα οποία κατηγορείται. Με ομόφωνη απόφαση ο serial killer κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να βγει η απόφαση για την μεταφορά του στη Ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισης.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το τοπικό Μέσο TheNewspaper, ο συνήγορος του 31χρονου υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος για τα περιστατικά που έχει παραδεχθεί, πιστεύει πως έγιναν στα όνειρά του και όχι στην πραγματικότητα.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου πρόσθεσε ότι ο 31χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που η οικογένειά του είχε ζητήσει την εκούσια νοσηλεία του σε ψυχιατρική κλινική. Τέλος, υποστήριξε ότι ο δράστης δεν είχε συνείδηση τη στιγμή που διέπραττε αυτές τις ειδεχθείς πράξεις.

Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για το θάνατο έξι αδέσποτων ζώων και τον τραυματισμό τριών ακόμη. Παράλληλα, ο 31χρονος κατηγορείται σε βαθμό πλημμελήματος για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.