Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Το αξιοζήλευτο δίδυμο που … τρέχει το «Τρέχω για την Κατερίνη»


 Για μα ακόμα χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο λαϊκός δρόμος «Τρέχω για την Κατερίνη» τον οποίο διοργάνωσε για δέκατη τρίτη χρονιά ο Δήμος Κατερίνης.

Πρωτοξεκίνησε...  

 
το έτος 2012 επί Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, συνεχίστηκε με τον διάδοχό του Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο και από φέτος υποστηρίζεται από τον σημερινό πρώτο πολίτη της Κατερίνης, τον Δήμαρχο Γιάννη Ντούμο.

Αναμφίβολα το όλο εγχείρημα το στήριξαν και το ανέδειξαν με το ίδιο ενδιαφέρον και οι τρεις εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες, γεγονός που επικροτείται από όλους. Άλλωστε η πολύ μεγάλη συμμετοχή δρομέων υποδηλώνει το επιτυχές της προσπάθειας.

Όλα αυτά τα δεκατρία χρόνια από το πρώτο δειλό ξεκίνημα ίσαμε σήμερα, το βάρος της οργάνωσης και τέλεσης του δρόμου με ιστορική συνάφεια με τις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό, το έφεραν σε πέρας με περισσή φροντίδα και κατάθεση ψυχής δύο στελέχη του Δήμου Κατερίνης με την υπαλληλική τους ιδιότητα.

Είναι το δίδυμο του γραφείου επικοινωνίας του πρώτου δήμου της Πιερίας, ο δημοσιογράφος Νικηφόρος Γκόλτσιος και ο επί των δημοσίων σχέσεων Γιώργος Μίχος. Οι αθόρυβοι πρωταγωνιστές.

Οι δύο συντοπίτες μας, υλοποίησαν το εγχείρημα άοκνα και με διάθεση προσφοράς φροντίζοντας εδώ και καιρό την κάθε λεπτομέρεια ώστε αυτή η γιορτή της μνήμης και του αθλητισμού, να χαρακτηρίζεται απόλυτα λαμπερή και να καταξιώνεται στη συνείδηση των πολιτών.

Γιατί όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα μια τέτοια διοργάνωση δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Απαιτεί εγρήγορση, υπευθυνότητα, λεπτομέρεια πολύ δουλειά, προετοιμασία και συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων που εκφράζονται συνδιοργανωτικά.

Ο Γιώργος και ο Νικηφόρος για μια ακόμα χρονιά … κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους, ως τα στελέχη που σέβονται, τιμούν και πάνω από όλα αγαπούν το λειτούργημά τους και την πόλη μας.

Το μπράβο και το ευχαριστώ ίσως είναι λίγα.

Σχόλιο: Περικλής Χατζηγιάννης –

Φωτογραφία: Δημήτρης Γατσιός-Πεσερίδης