Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Δημήτρης Λιόλιος: Νίκη γνησιότητας και πολιτικού ήθους για το ΠΑΣΟΚ


 Μια τρίμηνη πορεία γεμάτη πολιτικό ήθος και πολιτισμό έφτασε στο τέλος της,και αποδείχτηκε ότι η ιστορική παράταξη του ΠΑΣΟΚ δεν σταμάτησε ουδέποτε να είναι πρωταγωνιστής στην ιστορία αυτού του τόπου,δείχνοντας δε το δρόμο για όλες τις μελλοντικές εκλογικές διαδικασίες.

Ο... 


 

αγώνας όλων των υποψηφίων ανέδειξε θησαυρούς για την παράταξή μας,”θησαυρούς” για τους οποίους όλοι μας θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι.

Αξιοποιώντας πλήρως τις ιδέες,τις προτάσεις,τις θέσεις που αναπτύχθηκαν θα μπορέσουμε να συνθέσουμε το αύριο των πολιτικών μας και των δράσεων μας.
Οδηγώντας την παράταξή ακόμα πιο ψηλά.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία και ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας το Νίκο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ.

Κέρδισε γιατί εκπέμπει γνησιότητα και πολιτικό ήθος.
Αντίθετα από την πολιτική εικόνα που είχαν κατασκευάσει οι επικοινωνιολόγοι του Μεγάρου Μαξίμου είναι σεμνός,ανθρώπινος και συναισθηματικός .

Εμφανίζεται όπως ακριβώς είναι δεν υποκρίνεται και είναι αυθεντικός .
Η καρδιά της βάσης μας έδωσε ισχυρή στήριξη και ανανέωσε της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του .
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τόσο τους ακούραστος εθελοντές μας,όσο και την ΕΔΕΚΑΠ που διασφάλισαν μια αψογη εκλογική διαδικασια και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 303.223 μέλη.

Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αφοσιωμενοι στη κοινωνία μας,που η έκκληση της για ένα καλύτερο αύριο είναι πλέον εκωφαντικη!!!!

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Πιερίας
Λιόλιος Δημήτριος.