Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού νερό καρύδας ή φιλτραρισμένο νερό, συν περισσότερο όσο χρειάζεται
- 1 μέτριο πράσινο μήλο, χωρίς φλούδα, χωρίς κουκούτσια και σε κύβους
- 1 μικρό ωμό κόκκινο παντζάρι, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους (τριμμένο για τα συμβατικά μπλέντερ)
- 1 φλ. τσαγιού κατεψυγμένες φράουλες
- 1 φλ. τσαγιού κατεψυγμένο ανανά
- 1/2 μικρό αβοκάντο, χωρίς κουκούτσι και χωρίς φλούδα
- 1 φλ. τσαγιού σπανάκι
- 1 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- Πιπέρι καγιέν
- 1/4 φλ. τσαγιού κατεψυγμένο ωμό μπρόκολο
- 1/8 κ. γλ. ψιλοτριμμένο ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
- Καθαρίστε τα φρούτα καλά.
- Ρίξτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα σε υψηλή ταχύτητα για 30 έως 60 δευτερόλεπτα μέχρι να γίνουν λείο και κρεμώδες μείγμα.
- Αν θέλετε το μείγμα να είναι πιο υδαρές, προσθέστε λίγο νερό επιπλέον.
- Αδειάστε σε ποτήρια και απολαύστε αμέσως.