Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ. σ. μείγμα μπαχαρικών (πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου, σκόνη κρεμμυδιού, πιπέρι καγιέν, αποξηραμένη ρίγανη, αποξηραμένο θυμάρι)
- 1 1/2 φλ. τσαγιού πάνκο
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- 2 κρεμμύδια, κομμένα σε ροδέλες
- 2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και λαδώστε ελαφρά ένα ταψί ή τοποθετήστε μία λαδόκολλα.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι και το μείγμα μπαχαρικών και αφήστε τα στην άκρη.
Βήμα 3
Σε ένα άλλο μπολ, συνδυάστε το πάνκο και την παρμεζάνα και αφήστε τα στην άκρη.
Βήμα 4
Δουλεύοντας σε παρτίδες, πασπαλίστε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού στο μείγμα αλευριού, βουτήξτε τα στα αυγά και, στη συνέχεια, πασπαλίστε τα στο μείγμα πάνκο, πιέζοντας για να καλυφθούν καλά.
Βήμα 5
Απλώστε τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού σε ομοιόμορφη στρώση στο προετοιμασμένο ταψί και αλείψτε τα με ελάχιστο λάδι. Τοποθετήστε τα στο φούρνο και ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά, περίπου 20-25 λεπτά.
Βήμα 6
Σερβίρετε αμέσως.